صفحه اصلی::
::

دریافت اطلاعات پایگاه

AWT IMAGE

آدرس: تهران، میدان رسالت، خیابان هنگام، خیابان دانشگاه، دانشگاه علم و صنعت ایران، ساختمان مرکزی، طبقه اول، مدیریت اموراداری

تلفن:  77240414

فاکس: 77240063

پست الکترونیکی:

edari AT iust.ac.ir

..
:: اصلاحیه آیین نامه ارتقاء اعضای غیر هیات علمی دانشگاه ::
 | تاریخ ارسال: ۱۳۹۶/۵/۷ |
بدینوسیله اصلاحیه آیین نامه ارتقاء اعضای غیر هیات علمی دانشگاه که در تاریخ 95/4/8 به تصویب هیات اجرایی منابع انسانی رسیده و جایگزین آیین نامه قبلی گردیده و در حال حاضر ملاک عمل ارتقاء اعضای غیر هیات علمی میباشد جهت اطلاع و بهره برداری همکاران گرامی اعلام میگردد.
دفعات مشاهده: 319 بار   |   دفعات چاپ: 39 بار   |   دفعات ارسال به دیگران: 0 بار   |   0 نظر

کد امنیتی را در کادر بنویسید >

Administrative Affairs

Persian site map - English site map - Created in 0.112 seconds with 937 queries by yektaweb 3455