صفحه اصلی::
::

دریافت اطلاعات پایگاه

AWT IMAGE

آدرس: تهران، میدان رسالت، خیابان هنگام، خیابان دانشگاه، دانشگاه علم و صنعت ایران، ساختمان مرکزی، طبقه اول، مدیریت اموراداری

تلفن:  77240414

فاکس: 77240063

پست الکترونیکی:

edari AT iust.ac.ir

..
:: ارتقاء به رتبه بالاتر تعدادی از اعضاء غیر هیات علمی ::
 | تاریخ ارسال: ۱۳۹۵/۱۲/۱۱ |

با عنایت به ابلاغ مصوبه هیات اجرایی منابع انسانی توسط ریاست محترم دانشگاه در تاریخ 1395/11/26، اموراداری دانشگاه ضمن عرض تبریک اعلام می دارد تعداد 5 نفر از اعضاء غیر هیات علمی به شرح زیر ارتقاء به رتبه بالاتر را کسب نموده اند:

رتبه جدید

اشرف السادات ساعی

رتبه 2

هما حاتمی نسب مهارتی

سید رحیم راستی مهارتی

علی فرمانی رتبه 2

حمیدرضا جلیلیان رتبه 3
دفعات مشاهده: 1036 بار   |   دفعات چاپ: 132 بار   |   دفعات ارسال به دیگران: 0 بار   |   0 نظر

کد امنیتی را در کادر بنویسید >

Administrative Affairs

Persian site map - English site map - Created in 0.162 seconds with 937 queries by yektaweb 3455